Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Tarm her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende, hvor du kan finde alle relevante former for god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer der søger fuldendt musik & underholdning kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Det brede udvalg dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så har du også muligheder for inden en event at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...