Book foredrag om arbejdsmiljø nær Ullerslev her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Sunny Cagara (Tricktyven)

Sunny er specialist i tricktyveri, derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at vejlede pr...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest spændende, hvor du kan finde alle relevante former for underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så folk på jagt efter den perfekte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra voksentrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Vi har også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...