Book foredrag om arbejdsmiljø nær Valby her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Ideén bag portalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så danskere der søger efter den ideelle musik og underholdning, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke vores dygtige og underholdende kunstnere.

Det store sortiment dækker fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har derudover et bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så har du også gode muligheder for inden en fest eller event at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...