Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Vordingborg her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Formålet med portalen er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så folk, som søger efter den fuldendte underholdning & musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har vi et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...