Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

BallonArtist Lars Lottrup

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

3-45 min

Profil

BallonArtist Lars Lottrup, også kendt som BallonManden, optræder på ethjulet cykel, med jonglering og med at kravle ind i en ballon. Det er det sidste nummer der klart er mest kendt, og er set både på TV og i Zirkus Nemo.

Underholdning både for børn og voksne. Der er et niveau til hver aldersgruppe i showet. Dette er ret usædvanligt i Danmark.

Læs mere...

Mere om BallonArtist Lars Lottrup

"Når Lars Lottrup underholder fanges både store og små." Jeg har tit optrådt på skole rundt i hele landet, og de store klasser starter med at sidde bagerst, og mugge over hvad de dog skal se klovneshow for. Efter de første 10 min er de dog blevet fanget, og det er dem der hujer højest de sidste 10 min.

Jeg har flere gange været i udlandet for at optræde for voksne til erhvervsmesser. Det giver et fantastisk afbræk i en lang dag, at man ser en mand kravle ind i en ballon. Det ser virkelig skørt ud.

Den store ballon kan der naturligvis trykkes firmalogo på. Det er en sej form for branding, også grundet at mange filmer den del af showet.

Varighed:
Show for børn eller voksne og børn sammen: 40 min.
Show for voksne: 30 min.
Kun megaballon; 3-15 min alt efter om jeg skal komme ind med ballonen pustet op, eller om det skal gøres på scenen.

Udtalelser:
SFO Savannen takker for suveræn underholdning. Du havde alles opmærksomhed fra første sekund. Både børnenes og de voksnes. Dit ping-pong med børnene var fantastisk- du havde dem i din hule hånd. Din humor var som en lagkage- et lag til børnene- og et til de voksne- super. Ballonafdelingen var så sjov, at fotografen kun fik taget to billeder af starten- kameraet rystede af grin.
Et super show.
Mange hilsener SFO Savannen, Nivå

Lars er en person der rammer et bredt publikum med sine mange mimikker, talenter og sit gode humør. Han skaber en god stemning der breder sig i rummet og publikum får en fantastisk oplevelse. Man går hjem fra underholdningen med en god fornemmelse, glæde i kroppen, og en masse at tale om.
Med venlig hilsen Ella Thesbjerg - Adm. Direktør - Konella Gruppen ApS

Kontakt BallonArtist Lars Lottrup

Kontakt BallonArtist Lars Lottrup via formularen her, så vil BallonArtist Lars Lottrup vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.