Find ballonklovn i Aalborg her

4.7

Ballonmand laver ballondyr

Ballonmand til private kr. 975.- for en time.
Laver ballondyr til alle børn til fødselsdagen. Stor succes! Uddannet af Danmarks dygtigste ballonku...

Hjemby
Søndersø
Prisniveau
Kr. 975 - 1.400
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været ideén med portalen fra starten, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere der søger ideel underholdning & musik ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle slags underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end bare samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller søger underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...