Find ballonklovn nær Kolding her

4.7

Ballonmand laver ballondyr

Ballonmand til private kr. 975.- for en time.
Laver ballondyr til alle børn til fødselsdagen. Stor succes! Uddannet af Danmarks dygtigste ballonku...

Hjemby
Søndersø
Prisniveau
Kr. 975 - 1.400
Vis kunstnerprofil
3.0

Klovnen Njetski

Ballon klovnen Njetski er kendt i både ind- og udland. Han underholder børn mellem 1 og 99 år.
Han kommer rundt i hele landet med sine shows både...

Hjemby
Regstrup
Prisniveau
Kr. 2.500 - 4.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere således at danskere, som leder efter ideel musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt inden en event at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...