Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 dage

Basemen

Prisniveau

Kr. 15.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

fra start til slut !!!....

Profil

Basemen leverer top underholdning på højt plan.

Læs mere...

Mere om Basemen

BASEMEN
Orkesteret som spiller op til forventningerne….
Hvem er Basemen…
Vi er et orkester som blev dannet i 2005 men eneste tanke ”at spille musik for sjov og glæde”
Ambitionerne har gennem hele processen været høje og samtlige 5 medlemmer i bandet er selekteret blandt mange interesserede emner. Vi føler at sammensætningen er perfekt med såvel erfaring samt ambitioner blandet med 5 mands individuelle musiksmag…en blanding som gør BASEMEN til en ”levende jukebox”…
BASEMEN kan ikke sættes i ”bås” som værende et f.eks ”60’er” – ”disko” eller andet form for koncept- band, derimod er vi gearet til at kunne spille for det publikum som findes på stedet.
Vi er kendt for at ”komme ud over scenekanten” og give publikummer en god aften i festens tegn.
Vort repertoire er stort og bredt, og alle numrene er velspillede med vægten lagt på de detaljer som det enkelte musik-stykke har som kendetegn.
Vi spiller en skøn blanding af årtiers klassikere blandet med tidens trend, så alle aldersgrupper kan synge/nynne eller skråle med sammen med resten af bandet...vi er altid klar på at feste :-)

Vi har gennem vores udvikling været omkring i landet, hvor steder som Hotel Nyborg Strand, Comwell Korsør, Kolding teater, Open Air-koncerter, Ringe festiva, Hotel Pejsegaarden samt et utal af andre skønne spillesteder over hele landet.
Herudover har en masse privatarrangementer, som bryllup, fødselsdage eller sportsfester også oplevet den stemning som BASEMEN har kunnet bidrage med.
BASEMEN har alt nødvendigt udstyr til at kunne spille op til, såvel små fester til de største arrangementer og vi kommer overalt i landet, hvor vort professionelle lyd og lysanlæg bliver monteret med sikker hånd, til glæde for publikum.
Da BASEMEN’s primære drivkraft er glæden ved musikken, tilbyder vi at spille for Deres publikummer til særdeles favorable priser. Alt efter de krav som stilles, kan vi underholde med alt ”under middagen” til sidste gæst er taget hjem.

Kontakt Basemen

Kontakt Basemen via formularen her, så vil Basemen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.