BIG YELLOW TAXI

Prisniveau

Kr. 3.000 - 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

½ eller 2 x ½ time

Profil

Duo der spiller de største hits af Joni Mitchel.
BIG YELLOW TAXI blev dannet i 2001 og blev grundet navnet på et af Joni Mitchell's største hits og en demo på nettet, inviteret til at spille på "Joni Fest" ved Woodstock nær New York. Har indspillet 3 CD'er.
Nu kan Big Yellow Taxi igen høres LIVE med Laura Dollerup - vokal og Henning Olsen - guitar og vokal..

Læs mere...

Mere om BIG YELLOW TAXI

JONI MITCHELL er et ikon, der desværre ikke spiller mere, men hendes musik lever. Bl.a gennem denne duo som repræsenterer en musikalsk epoke. Allerede i 60'erne kom sangene "Big Yellow Taxi" og "Both Sides, Now" og Joni formåede at skifte stil og blive på toppen i flere årtier. Vi koncentrerer os om de første, største hits, men som en lille overraskelse spiller vi den helt ukendte "Day After Day", som siges at være hendes allerførste sang, som hun lavede i toget på vej til en Buffy Saint Marie koncert ( Grammy- vinder med "Up Where We Belong" og "Universal Soldier" som også Donovan indspillede.) Den spiller vi også hvis det ønskes.

Det er blevet til 3 CD'er og en ny opsamling af helt ukendte sange fra Joni før hun fik pladekontrakt. Godkendt af SONY Stockholm.
Hvis du ønsker mere end ½ time, kombinerer vi med de bedste Beatles hits (2 stemmer og guitar). Se BEATLES SONGS - from me to you, her i Eventzonen.

Projektet er så nyt at der kommer noget at lytte på efter sommerferien.

Kontakt BIG YELLOW TAXI

Kontakt BIG YELLOW TAXI via formularen her, så vil BIG YELLOW TAXI vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.