Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Birgitte Hansen

Prisniveau

Kr. 2.500 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 min

Profil

Fællessang og fortælling.
Man bliver glad af at synge sammen med andre - især når det drejer sig om de kendte og elskede om naturen, historien, kærligheden - og det at være dansk. Birgitte Hansen har sammensat en blandet buket af ældre og nyere sange fra Højskolesangbogen. Undervejs fortæller hun om sangene, som hun har levet tæt med gennem mange år som højskoleforstander.

Læs mere...

Mere om Birgitte Hansen

Vælg mellem 3 forskellige programmer:
1. Højskolesangbogen, Danmarks mest elskede sangbog
2. Fra Grundtvig til Kim Larsen
3. Grundtvigs livshistorie i ord og toner

1. Om højskolesangbogen - Grundtvig til Kim Larsen.
Højskolesangbogen er et stykke levende kulturhistorie. Over 100 år gammel, men er med jævne mellemrum fornyet, så gammelt nedslidt stof er taget ud og nye sange er kommet til. Jeg byder på et causeri over digtere, komponister og den tid, sangene refererer til. Vi synger udvalgte gamle og nye sange.
Programmet varer 2 x 45 min.
Arrangøren sørger for seneste udgave af Højskolesangbogen + et klaver. Jeg spiller selv til fællessangene.

2. Grundtvig i ord og toner
Fællessang og fortælling om Grundtvig og hans tid. Grundtvig har om nogen sat sit præg på både kirke og skole med de velmenende ord om at "oplive og oplyse". Vi følger ham igennem et langt begivenhedsrigt liv og synger nogle af de sange, som han og hans samtidige har fået med i højskolesangbogen.
Programmet varer 2 x 45 min.
Arrangøren sørger for seneste udgave af Højskolesangbogen + et klaver. Jeg spiller selv til fællessangene.

3. Julesange
Står I og mangler indhold til en hyggelig eftermiddag eller aften ind under jul, så kan jeg tilbyde et program med gamle og nyere julesange og salmer som f.eks. "Sikken voldsom trængsel og alarm", "Juletræet med sin pynt", "Velkommen igen Guds engle små" m.m.m. Fællessang og fortælling.
Programmet varer 2 x 45 min.
Arrangøren sørger for seneste udgave af Højskolesangbogen + et klaver. Jeg spiller selv til fællessangene.

4. Arbejdersange
Arbejdersangbogen udkom første gang i 1926. Nu er vi nået til 12. udgave, som stadig indeholder politiske sange og kampsange,- men også poetiske viser om det gode arbejde, hverdagen, årstiderne og kærligheden. Kom og syng med og hør de gode historier, som knytter sig til sangene.
Programmet vare 2 x 45 min.
Arrangøren sørger for seneste udgave af Arbejdersangbogen + et klaver. Jeg spiller selv til fællessangene.

5. Sange til Livet
Et farverigt program med årstids sange, fædrelandssange, revyviser, gamle slagere,- altså sange, som tilsammen udgør et lydspor op gennem tiden og minder os om små og store begivenheder. Vi bliver bekræftet i, at vi har en fælles historie. Teksterne og melodierne genfortæller historien fra de spraglede 20'erne, 30'erne muntre revyviser, besættelsestidens "forbudte" sange....op til blomsterbørnene i 70'erne hvor Bob Dylan, The Beatles, ABBA og de danske poeter som Benny Andersen, Kim Larsen, Perter A.G. slog igennem.
Programmet varer 2 x 45 min
Arrangøren sørger for seneste udgave af Ældre Sagens Sangbog + et klaver. Jeg spiller selv til fællessangene.

Kontakt Birgitte Hansen

Kontakt Birgitte Hansen via formularen her, så vil Birgitte Hansen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.