Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Birgitte Hansen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45 min.

Profil

Fra Grundtvig til Kim Larsen,- en musikalsk tidsrejse!
Har I lyst til en hyggelig eftermiddag eller aften med fællessang og fortælling? Vi skal bruge Højskolesangbøger eller Ældre Sagens Sangbog plus selvfølgelig et klaver. Jeg fortæller om sangene, digtere og komponister på et let og underholdende måde. Vi synger udvalgte sange og jeg spiller til. Sang og musik skaber glæde og bekræfter os i vores fælles historie på en dejlig måde.

Læs mere...

Mere om Birgitte Hansen

Som tidligere højskoleforstander har jeg siddet utallige timer ved klaveret og formidlet fællessangen. Det har været lykkelige stunder i selskab med elever og kursister. Gode tekster og skønne melodier er fællesgods, som vi holder af. Samtidig fortæller sangene danmarkshistorie. Vi genoplever historiske begivenheder, som digterne har udødeliggjort og vi oplever årstiderne og højtiderne på en poetisk og vidunderlig måde gennem sangen. Hvad er julen uden julesange, hvad er vinteren uden de kulderystende snevejrssange og foråret uden Den Blå Anemone?

Kontakt Birgitte Hansen

Kontakt Birgitte Hansen via formularen her, så vil Birgitte Hansen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.