Bittersweet

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

efter aftale

Profil

Bittersweet spiller alsidig og vellydende dansemusik – altid tilpasset publikum - og konceptet er enkelt og populært – hits fra de sidste 50 år ”

Læs mere...

Mere om Bittersweet

Bittersweets sangerinde Miriam Gardner vandt i 2019 det populære TV-program "All together now" på kanal 5.
Miriam Gardners alsidige sangtalent gør hende til det naturlige midtpunkt i det populære danseband Bittersweet, der i en lang årrække har været blandt landets mest eftertragtede bands.
Bittersweet oser af kvalitet på alle parametre: Dygtige musikere og sangere, der dækker et alsidigt repertoire med hits fra de sidste 5 årtier. Miriam Gardner imponerende stemme bliver suppleret med mandlig lead-vokal fra øvrige bandmedlemmer, og således er der garanti for stor spændvidde i repertoiret.
Bittersweet optræder altid med godt humør og en seriøs indstilling. Musikalsk topkvalitet er en selvfølge. Lyd- og lysanlæg er det bedste på markedet og fleksibelt, således at det kan tilpasses arrangementer af enhver størrelse.

Kontakt Bittersweet

Kontakt Bittersweet via formularen her, så vil Bittersweet vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.