Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Bjarne Jensen

Prisniveau

Kr. 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time +

Profil

Forfatter Bjarne Jensen
Forfatteren læser op af bogen: Håndbog for plattenslagere. Bogen er udsolgt i flere oplag men er udkommer igen i december med støtte fra Velux Fonden

Læs mere...

Mere om Bjarne Jensen

Forfatter Bjarne Jensen læser op af bogen Håndbog for plattenslagere

Foredrag med Bjarne Jensen
Forfatteren til Håndbog for plattenslagere
Baron von Münchhausen var min bedste elev
Pris kr. 1800
med forfatteren til Håndbog for plattenslagere
Bogen har været udsolgt i flere oplag men er nu genoptrykt og udgivet igen med støtte fra Velux Fonden
Foredragets varrighed 1 time +
Dette er bogen om alverdens plattenslagere, fupmagere, skæve eksistenser og banditter - lige fra samfundets Superliga til bagdelen af 4. division. Håndbog for plattenslagere tager på en ironisk og komisk facon pulsen på de skæve sider af det danske samfund. Bogen giver en sprællevende beskrivelse af et betændt københavnsk miljø – med afstikkere til både Grønland, Færøerne, Jyderup og den nordafrikanske ørken – fyldt med et malerisk persongalleri. Det vrimler med fordægtige advokater, begærlige og medicinafhængige læger, luskede automobilsælgere, suspekte antikvitetshandlere og anløbne auktionariuser samt i mindre grad abstrakte fiduskunstnere, bedrageriske bedemænd, afdankede bankfilialdirektører, afhængige alkoholister, arrige amazoner, amoralske politikere, affekterede rigmandskoner, griske loge brødre, en skamfuld cykelrytter, andægtige andenrangs præster, afgudsdyrkende spirituelle, grove gorillaer, naboer á la Frankenstein, dopede neurotikere, ja, med andre ord abnorme plattenslagere, absurde løgnhalse og anstødelige pralhalse af enhver tænkelig slags.
Bogens sandhedsværdi kan i passager godt kan tåle en tur omkring byretten. Sandhedsværdien er således mindre anstødelig end flere af de omtalte personer, men da der i sidstnævnte gruppe er personer lige så sprællevende som nyfangede fisk og lige så sarte som modne mimoser – især når det gælder egen skæbne og omdømme – kan det forekomme, at enkelte navne er ændret. Dette udelukkende for efter denne bogs udgivelse at sikre forfatter, forlag og boghandlere mod disse følsomme personagers sandsynlige og retfærdige vredesytringer. Disse små navnejusteringer skulle dog ikke ændre på bogens og fortællerens troværdighed.

Jeg er født 1946 i Odense opvokset i en havekoloni i Sydhavnen opdrage af vores schæferhund. Fik modtog undervisning i klassisk tegning fa jeg var 12 år. Først ved Fru Tech der var uddannet på Akademiet i Wien derefter blev jeg elev af Askov Jensen NY Carlsberg Glyptoteket
Har egne portrætter i i Paris, arbejde 4 år på Grønland ved byggeri om sommeren i de fleste byer på Vestkysten. Fiskede med trawlere om vinteren.
I Danmark har handlet med alverdens ting Kunst dødsbo, biler og mange andre ting.
Undervist unge mennesker der søgte Akademiet i Klassisk tegning på Thorvaldsens museum.
En årrække var jeg frivillig medarbejder i Maria kirken i Istedgade på Vesterbro i København.
Har gået Caminoen 3 gange inden forhalvandet år. 2 gange fra Jean pit de Port over Pyrenæerne og en gang fra Somfort også i Frankrig men uden om Pyrenæerne.
Ud over mine mange forskellige arbejdspladser har jeg huseret og hærget utallige steder Spiritistisk trossamfund i Unitarens hus på Østerbro.
I den forbindelse opstod jeg som den nye Messias som medie med blandt andet flere seancer på Dragsholm Slot.
Efter flere, for mig, lukrative handler med en skoleinspektør der samlede på antikke våben befandt jeg mig pludselig Den danske Frimurer Orden i logen Den rå Sten hvor jeg opnåede indvielse i 2.grad før vore veje skiltes. Har løbet et utal af konkurrencer da jeg var ung og slank. Det var før jeg blev gammel og fed.

Kontakt Bjarne Jensen

Kontakt Bjarne Jensen via formularen her, så vil Bjarne Jensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.