Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Blue Hawaii

Prisniveau

Kr. 12.000 - 35.000

Hjemby

Områder

Profil

Det topprofessionelle danseorkester Blue Hawaii har siden 1997 markeret sig som et af landets mest benyttede orkester. Orkesteret har med deres enormt brede repertoire formået at ramme både unge som gamle i mere end 20 år. Og lige nøjagtig med deres brede repertoirer og enorme lyst til at spille musikken samt, at give gæsterne en aften de aldrig vil glemme, har gjort at de endnu er et af landets mest eftertragtede orkestre.

Læs mere...

Mere om Blue Hawaii

Glæde og fest er kodeordet for dette band.
For det er netop glæde og fest som Blue Hawaii skaber uanset hvor i landet eller udlandet de spiller.
Det professionelle danseorkester Blue Hawaii har nemlig gennem de sidste 20 år markeret sig som et af landets mest benyttede orkestre. Dette gælder alle steder, lige fra private arrangementer, kroer, hoteller, firma og foreningsfester, by og havnefester og halballer. Blue Hawaii er kendt for at have et utrolig bredt repertoire og spiller en lang række sange fra 70’erne og frem til i dag. Alt som folk kender og kan synge med på. Det hele leveres altid med en enorm spilleglæde, professionalisme og et glimt i øjet. Her er der tale om repertoire der først og fremmest er enormt dansevenligt og spænder fra Thorleifs og Vikingarna til AC/DC, Voldbeat, Queen, Elton John, Rasmus Seebach, Ray Dee Oh, Kim Larsen, Bamses Venner, Michael Learns To Rock osv.
Partyorkesteret giver den gas fra første akkordstrøg og garantere røg fra kanonerne. Så hold på hat og briller, for her kan det være publikum der synger højest..! Et orkester man helt klart bør opleve.

- Hvis det ønskes spiller Blue Hawaii underholdene musik under middagen med behagelig lydstyrke. Alt krydses med underholdene ¨sætte-gang-i-festen indslag¨ der tilpasses det enkelte arrangement med stor situationsfornemmelse.

Kontakt Blue Hawaii

Kontakt Blue Hawaii via formularen her, så vil Blue Hawaii vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.