Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Bøllebanden

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

4 timer

Profil

Bøllebanden består af 3 gode venner fra Kolding - de 2 ganske unge - den 3. ganske ungdommelig - som lever og ånder for at skubbe gang i festen ved hjælp af legende sing-a-long med alt den bedste musik fra det sidste halve århundrede + lidt til!

Læs mere...

Mere om Bøllebanden

Bøllebanden opstod i 2019 som en kombination af trommeslager og percussionisten Rasmus Bøllehus og vokalist/sangskriver, guitarist og pianist Simon Maegaard.
Senere er Magnus Kjeldbjerg kommet ind i billedet med hans sprøde spade og uundværlige andenstemme. Sammen udgør de et af Jyllands stærkeste partybands.
Når Bøllerne optræder som trio er festen sikret og du får altid mulighed for at ønske op til 10 nye numre, hvis ikke de allerede findes i repertoiret.
Det er den måde vi gør vores service personlig og nærværende - det manglede da bare! ;)
Et frisk pust fra 6000Kolding <3

Videoklip

Anmeldelser ( | af Bøllebanden: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Bedste Bøllebande

Hyrede Bøllebanden til vores Sølvbryllupsfest. Super god stemning og musik fra start til slut. Der var folk på dansegulvet hele tiden. En fest som vores venner stadigvæk taler godt om. Så skal du ha fest så kan vi varmt anbefale Bøllebanden. Du vil ikke fortryde valget. :-)

Anmeldt af Brian Knudsen d. 15. juli 2021
5
1
5

Fantastisk

Vi var heldige at have 2 friske fyre fra Bøllebanden til at spille til vores havefest. De skabte en super stemning og spillede alle de gode sing-a-long sange.
Godt humør og fleksible ang ønsker mm.
De bedste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Lone Petersen d. 27. juni 2021

Kontakt Bøllebanden

Kontakt Bøllebanden via formularen her, så vil Bøllebanden vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.