Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Boogie with Marbles Xmas Edition

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-60 min

Profil

Giv traditionerne et skud glitter, glimmer og farver - hyr en drag-queen og en indiepop-prinsesse til jeres julearrangement. Drag queen'en Miss Boogie og indiepop-prinsessen Marbles Lost tager igen i år ud til alt fra julefrokoster til barjobs hos firmaer og private.

Boogie with Marbles underholder med musik og festlige indslag. Alt kan tilpasses til det enkelte arrangement. Lad Miss Boogie tage imod gæsterne - så er festen skudt igang.

Læs mere...

Mere om Boogie with Marbles Xmas Edition

Boogie O'Kayla er en færøsk Drag Queen og erfaren sanger, blandt andet som back-up for Rasmus Seebach og flere DR-shows. Hun har været værtinde for Drag-bingoer og større events såsom Faroe Pride. Hun møder altid op i glimmer med glimmer på, så festlighederne kan nå nye højder.

Marbles Lost er en færøsk elektronisk indiepop-prinsesse. Hun har udgivet sin første EP i 2019 og spillet koncerter på bl.a. Faroe Pride, Copenhagen Singer Songwriters festival og Valby Kulturdage.

Marble Lost og Miss Boogie har slået sig sammen og lavet et juleshow, hvor de to farverige verdener møder hinanden. Repertoiret kan tilpasses, men består som udgangspunkt af klassiske julesange.

Vil du høre mere, så skriv eller ring til os.

Miss Boogie & Marbles Lost

Kontakt Boogie with Marbles Xmas Edition

Kontakt Boogie with Marbles Xmas Edition via formularen her, så vil Boogie with Marbles Xmas Edition vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.