Find foredragsholder nær Assens med foredrag om børn og unge her


Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sit publikum med en spændende historie. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her hos Eventzonen.dk. Såfremt du leder efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Eventzonen.dk er netop én af Danmarks største booking-tjenester på dette område. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Her fastlægger I også det emne eller de emner, som foredraget skal indeholde. Herefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og publikum, som brænder for at deltage og blive mere vidende om det pågældende tema. At få fat i tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af temaer.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du kan finde alle væsentlige former for underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Ideén bag denne portal har været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer der søger helstøbt musik og underholdning kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke kunstnere hos os.

Vores store sortiment dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end en portal, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har man også gode muligheder for inden en fest at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge i nærheden af Assens, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...