Book foredragsholder i nærheden af Ballerup med foredrag om børn og unge her

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde tilskuernes interesse. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt katalog end her hos Eventzonen. Eventzonen.dk er en af Danmarks største tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Du tager let kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og derefter aftales pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her aftaler I også det emne eller de temaer, som foredraget skal indeholde. Efter du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for eventet, så du er sikker på, der tropper et talrigt publikum op. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget spændende. En spændende og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilhørere, som ønsker at være med og lære en masse om emnet. At få fat i en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan dække en bred vifte af temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, på jagt efter god underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, uden at de behøver betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til den næste fest eller event. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er der også muligheder for inden en event eller fest at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om børn og unge i nærheden af Ballerup eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...