Find foredragsholder tæt på Brædstrup med foredrag om børn og unge her

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres spændende historier. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen. Når det handler om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de største portaler på det danske marked. Det er helt enkelt at få kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det tema eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver også fastlagt her. Herefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Et publikum, som synes, at foredraget drejer sig om noget interessant. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften mon? Ja, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sit publikum, samt tilhørere, som har lyst til at være med og blive klogere på det valgte tema. Hvem står for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er op til dig. Men via Eventzonen.dk får du let adgang til en masse foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

Eventzonen er blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det så danskere, der søger efter den perfekte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et stort udvalg af musikere og bands indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge i nærheden af Brædstrup, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...