Book foredragsholder tæt på Bylderup-Bov med foredrag om børn og unge her

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sine tilskuere med sin fortælling. Historien er det foredrag, der afholdes, og skal I finde en interessant foredragsholder, så er det højst sandsynligt ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her hos Eventzonen.dk. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Når du bruger vores portal, så vil du opleve, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de emner som foredraget skal indeholde, det bliver også fastlagt her. Herefter skal du bare have gjort menneskene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der møder et stort publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget drejer sig om noget interessant. En vellykket foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, samt naturligvis et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. At skaffe publikummet er din opgave, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

Søger du en af landets største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du kan finde alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk som leder efter den perfekte underholdning & musik, kun behøver at søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen har tillige et udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget både YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Derudover er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge i nærheden af Bylderup-Bov, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...