Book foredragsholder i nærheden af Fredericia med foredrag om børn og unge her


Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fastholder sine tilskuere med en medrivende fortælling. Foredraget er lig med den spændende historie, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så finder I næppe et større katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende tjenester, når det gælder underholdning og musik – og tillige også foredrag. Du får nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre relevante omstændigheder for arrangementet. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets tema. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, samt et publikum, som har lyst til at deltage og blive klogere på det valgte tema. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan dække en masse helt forskellige emner.

Leder du efter en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens idegrundlag er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så danskere på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge nær Fredericia, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...