Find foredragsholder tæt på Hadsten med foredrag om børn og unge her

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Historien er lig med foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her hos Eventzonen. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du derfor kommet til det rette sted. Vi er nemlig én af Danmarks største booking-portaler indenfor dette område. Det er aldeles nemt for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Efter dette skal du bare have gjort menneskene nær dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et talrigt publikum op, når det skal løbe af stablen. Et publikum, som er fascineret af foredragets tema. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og endvidere en flok tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive klogere. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men med Eventzonen.dk får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kan komme omkring mange helt forskellige temaer.

Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk på jagt efter fuldendt musik og underholdning kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Eventzonen er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Desuden er der også et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også mulighed for i god tid at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger foredragsholdere med foredrag om børn og unge i nærheden af Hadsten eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...