Book foredragsholder tæt på Hillerød med foredrag om børn og unge her

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en fængende fortælling. Man oplever tit, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en medlevende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her hos Eventzonen. Når det handler om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende tjenester på det danske marked. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det tema eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes aftalt her. Efter du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for eventet, så du ved, der tropper et talrigt publikum op. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og inspirerende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sit publikum med, og tilhørere, som higer efter at være med og lære en masse om emnet. At få fat i publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som dækker et stort udvalg af spændende temaer.

En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor man kan finde alle betydelige former for underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at personer, som er på jagt efter god underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke vores underholdende entertainere.

Det store sortiment strækker sig fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både YouTube samt en blog med ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om børn og unge nær Hillerød, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...