Find foredragsholder i nærheden af Holbæk med foredrag om børn og unge her

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder for alvor kan fange publikums opmærksomhed. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets mest omfattende tjenester, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Det er desuden her, I aftaler detaljerne for foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste skridt at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der tropper masser af tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets emne. Hvad fordrer en vellykket foredragsaften så? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sit publikum, og derudover en flok tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige temaer.

En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så har man også muligheder for inden en event eller fest at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge tæt på Holbæk eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...