Book foredragsholder tæt på Jystrup Midtsj med foredrag om børn og unge her

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange tilskuernes interesse. Foredraget er det samme som den spændende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her på Eventzonen.dk. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-portaler indenfor dette område. Det er super let at tage kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og efterfølgende aftales pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er desuden her, I aftaler detaljerne for foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for eventet, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. Den bedste vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få tilhørerne engageret, og endvidere en flok tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også ønsker at blive klogere. Hos Eventzonen kommer du godt i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som dækker mange forskelligartede temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været ideén med denne portal fra begyndelsen, og det således at danskere, på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere.

Vores store udvalg dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af personer, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har man også gode muligheder for inden en event at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du søger foredragsholdere med foredrag om børn og unge tæt på Jystrup Midtsj eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...