Book foredragsholder i nærheden af Kirke Hyllinge med foredrag om børn og unge her

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at fange sine tilskuere, og gør det ofte med en fængende historie. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du derfor havnet på det rette sted. Vi er netop én af landets største booking-portaler indenfor dette område. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via portalen, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det tema eller de emner som foredraget skal indeholde, det bliver også aftalt her. Derefter skal du bare gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort publikum på plads til foredraget. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. En vellykket foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, samt selvfølgelig et publikum, som brænder for at blive mere vidende og underholdt. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en række foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede temaer.

Søger du en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere som er på jagt efter ideel underholdning og musik kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de skal betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke kunstnere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra cirkusklovne og -artister til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et stort udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af personer, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge i nærheden af Kirke Hyllinge, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...