Børn og unge i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Børn og unge i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sine tilskuere med sin fortælling. Foredraget er lig med den spændende fortælling, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her hos Eventzonen.dk. Vi er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det emne eller de emner som foredraget skal omfatte, det bliver også fastlagt her. Når du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du gå i gang med at reklamere for begivenheden, så du ved, der dukker et talrigt publikum op. Og helst at publikum består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som evner at få tilhørerne engageret, og publikum, som ønsker at være med og blive mere vidende om det pågældende tema. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt Danmarks største og mest spændende, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at danskere, på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har Eventzonen et bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for inden en event at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge i Nordjylland, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...