Book foredragsholder nær Ryslinge med foredrag om børn og unge her


Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sit publikum med en spændende historie. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de største portaler i Danmark. Du får nemt kontakt til foredragsholdere via vores portal, og betingelserne for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre relevante omstændigheder for begivenheden. Efterfølgende skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads på dagen. Et publikum, som finder foredragets emne interessant. Hvad kræver en succesfuld foredragsaften mon? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som forstår, hvordan han engagerer sine tilhørere, og tilskuere, som brænder for at være med og blive mere vidende om det pågældende tema. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen får du let adgang til en masse foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af spændende emner.

Eventzonen er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest interessante, kort sagt alle typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at folk, der søger efter helstøbt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det uden at de behøver betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har derudover et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om børn og unge tæt på Ryslinge, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...