Book foredragsholder i nærheden af Silkeborg med foredrag om børn og unge her


Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det ofte med en medrivende historie. Foredraget er det samme som den spændende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Det er også her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre øvrige detaljer om begivenheden. Når alt er på plads med foredragsholderen, så er næste step at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og inspirerende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og endvidere en flok tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive klogere. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er op til dig. Men med Eventzonen får du let adgang til en masse foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af emner.

Leder du efter en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så personer, der leder efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er bookingportalen, der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end portalen, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også muligheder for inden en event eller fest at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Med en video på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge tæt på Silkeborg, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...