Find foredragsholder tæt på Slagelse med foredrag om børn og unge her

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde publikums interesse. Man erfarer tit, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I søger en medlevende foredragsholder, så finder I næppe et større udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. Når det handler om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de største portaler på det danske marked. Du får nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så selv bookingen. Her aftaler I også det tema eller de temaer, som foredraget skal handle om. Herefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget handler om noget interessant. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at nå frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som evner at få publikum engageret, og tilhørere, som har lyst til at deltage og blive bedre til at forstå det givne emne. Hvem sørger for, at publikummet kommer på plads? Ja, det er op til dig. Men via Eventzonen.dk får du nemt adgang til en masse foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af temaer.

Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Ideén bag denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så danskere der søger efter den perfekte musik & underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men derimod portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har tillige et meget bredt udvalg af bands indenfor alle relevante kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot portalen, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde gode ideer og inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge tæt på Slagelse eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...