Book foredragsholder nær Søborg med foredrag om børn og unge her

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sit publikum med en spændende historie. Foredraget er lig med den medrivende fortælling, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen helt i top. Når det handler om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende tjenester i Danmark. Du får nemt kontakt til foredragsholdere via vores portal, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er ligeledes her, I aftaler detaljerne for foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Efterfølgende skal du blot promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. Et publikum, som synes at foredragets tema spændende. En vellykket foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som forstår at fængsle sit publikum, og tilskuere, som higer efter at være med og lære en masse om emnet. Hos Eventzonen.dk kommer du godt fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med portalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk der er på jagt efter perfekt musik og underholdning ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du leder efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge nær Søborg eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...