Find foredragsholder tæt på Svinninge med foredrag om børn og unge her

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sine tilskuere med en spændende historie. Foredraget er det samme som den spændende fortælling, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen. Vi er en af Danmarks største portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Når du bruger vores portal, så vil du opdage, at det er utrolig let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og reservation aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring eventet. Når du har foredragsholderen booket og emnet på plads, så kan du begynde at reklamere for eventet, så du er sikker på, der tropper et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets emne. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og tilskuere, som brænder for at være med og blive mere oplyst om det pågældende emne. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan dække en bred palette af temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer som er på jagt efter helstøbt musik & underholdning kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det resulterer i yderligere omkostninger til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et meget stort udvalg af musikere indenfor alle relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog med inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Har du en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge tæt på Svinninge eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...