Book foredragsholder i nærheden af Vejle med foredrag om børn og unge her

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder evner at fange sit publikum, og gør det ofte med en medrivende historie. Historien er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke flere valgmuligheder, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets største tjenester, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Når du anvender vores portal, så vil du opdage, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og derefter aftales pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Her aftaler I ligeledes det emne eller de temaer, som foredraget skal indeholde. Herefter skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så mange dukker op. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og berigende. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum engageret, samt tilhørere, som gerne vil deltage og blive bedre til at forstå det valgte emne. At få hold på en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du støtte til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan afholde foredrag om en bred vifte af forskellige emner.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere så danskere, der er på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusklovne og -artister til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har vi et bredt udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har man også mulighed for på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge nær Vejle eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...