Book foredragsholder tæt på Vojens med foredrag om børn og unge her

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sit publikum med en spændende historie. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere bredt katalog end her hos Eventzonen. Eventzonen er én af Danmarks mest omfangsrige tjenester til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen gennem vores side, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Det er ligeledes her, I aftaler forholdene for foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal indeholde. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste skridt at begynde med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der dukker mange tilskuere op på selve dagen. Og gerne at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets emne er spændende. Hvad kræver en vellykket foredragsaften mon? Ja, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sit publikum, samt selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan komme omkring en bred palette af emner.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest interessante, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Formålet med bookingportalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere så folk, der leder efter den ideelle musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra konferencierer til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor alle relevante kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har man også gode muligheder for inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Har du video på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om børn og unge nær Vojens eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...