Book foredragsholder nær Vordingborg med foredrag om børn og unge her

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende historier. Man oplever tit, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så finder I næppe et større katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. Når det handler om at booke underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende portaler i Danmark. Det er super let at få kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Det er desuden her, I fastlægger detaljerne omkring foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Efterfølgende skal du blot promovere det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads til foredraget. Et publikum, som er interesseret i foredragets tema. En succesfuld foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert i gang, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

Eventzonen er blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så danskere der leder efter den helstøbte musik & underholdning, kun skal lede ét sted, og det uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Vores store sortiment strækker sig fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Tillige har vi et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge i nærheden af Vordingborg, så vælg Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...