Foredragsholdere nær Aalborg med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Aalborg med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante portaler til booking, hvor du kan finde alle væsentlige former for god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idéen bag denne bookingportal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at folk, som er på jagt efter fuldendt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de skal betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. I tillæg er der også et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er der også gode muligheder for i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...