Foredragsholdere i nærheden af Assens med foredrag om branding


Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som hører til blandt landets største og mest spændende, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det således at danskere, som leder efter ideel musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog med gode idéer til den næste event eller fest. Desuden er der også et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få video på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...