Foredragsholdere nær Brædstrup med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Brædstrup med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Formålet med denne portal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, som leder efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor mange kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...