Foredragsholdere tæt på Eskilstrup med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Eskilstrup med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er blandt landets største og mest spændende bookingportaler, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at folk, der er på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Det store udvalg strækker sig fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med idéer til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du søger den bedste underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...