Foredragsholdere i nærheden af Fredericia med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Fredericia med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idéen bag portalen har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så personer, der leder efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Vores brede udvalg strækker sig fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af musikere indenfor mange spændende genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...