Foredragsholdere nær Frederiksberg med foredrag om branding


Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er blandt landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Formålet med denne portal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så personer på jagt efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor mange interessante genrer, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet en blog med gode idéer og inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har du også mulighed for inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Med videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...