Foredragsholdere i nærheden af Gørlev med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, som leder efter god underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også muligheder for forinden at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en øget interesse. Efterfølgende får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...