Foredragsholdere i nærheden af Gråsten med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Gråsten med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, som søger efter perfekt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, uden at de er nødt til at betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også indbygget både YouTube og en blog med inspiration og idéer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for på forhånd at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...