Foredragsholdere nær Greve med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

Formålet med portalen har hele tiden været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så danskere, der leder efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor mange relevante kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end en portal, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor events og fester. Der er i tillæg et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har man også mulighed for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Med en video på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...