Foredragsholdere nær Haderslev med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere nær Haderslev med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

Idégrundlaget for portalen er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk der søger helstøbt underholdning & musik kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Vores brede udvalg dækker fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har vi et meget stort udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...