Foredragsholdere i nærheden af Hillerød med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Idégrundlaget for bookingportalen er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så personer som leder fuldendt musik og underholdning ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...