Foredragsholdere nær Holbæk med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idégrundlaget for bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så folk der søger efter den fuldendte musik og underholdning, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores brede udvalg dækker fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af musikere indenfor alle spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idémanden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration og idéer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har man også muligheder for på forhånd at drøfte særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...