Foredragsholdere tæt på Horsens med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Horsens med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante portaler til booking, hvor man finder alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal lige fra begyndelsen, og det så danskere, som søger efter den ideelle musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores dygtige kunstnere.

Vores store udvalg strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog med gode ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er der også god mulighed for i god tid at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Med en video på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du er entertainer eller leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...