Foredragsholdere i nærheden af København med foredrag om branding

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Vis kunstnerprofil

Karen Palmelund

Har i lyst til at få et kreativt indspark eller gå fra mit foredrag med et nyt gå på mod. Så kan jeg tilbyde et foredrag for erhvervsdrivende i det...

Hjemby
Haslev
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer som er på jagt efter helstøbt underholdning og musik ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan få idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...