Foredragsholdere nær Kongens Lyngby med foredrag om branding


Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Hans Poulsen

Personlig Branding - til jobsøgning
Du skal "brand´e" dig på de opgaver, du kan løse. Virksomheden er interesseret i hvad du KAN, fremfor hvem du...

Hjemby
Helsingør
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer der søger efter den fuldendte musik & underholdning, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også gode muligheder for i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...