Foredragsholdere i nærheden af Løgstør med foredrag om branding

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Løgstør med foredrag om branding, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere så danskere, der søger efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Vores sortiment dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Tillige har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende genrer, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også indbygget både YouTube samt en blog med gode idéer til alt indenfor fester og events. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til din næste fest eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...